Litteratursiden

Litteratursiden er en skatkiste for dig, der gerne vil vide mere om litteratur og forfattere. Den er god, både hvis du skal skrive litteraturopgave eller ønsker at finde andre bøger, der minder om den gode bog, du netop har læst. OBS! Litteratursiden har netop fået nyt design, siden er derfor lige nu under opbygning.

Her finder du:

Anmeldelser

Her er anmeldes både skønlitteratur, f.eks. Ian Rankins krimi Vilde køtere og faglitteratur, f.eks. Freddie Mercury - den definitive biografi.

Forfatterportrætter

Forfatterportrætter: Du kan søge på et forfatternavn eller bladre i den alfabetiske liste. Her er både debutanter og de mere kendte forfattere, bl.a. Jytte Borberg. Under hver forfatter er der en beskrivelse af forfatteren og forfatterskabet, en liste over værker samt en oversigt over forfatterskaber, der ligner.

Temaer

Temaer: Der er flere interessante temaer, f.eks. Krimibølgen anno 2016, Fortællinger fra havet eller Kvinderoller - kvinden som forfatter

Noget der ligner

Noget der ligner: En god mulighed for at finde en bog, der ligner favoritbogen, f.eks. Morten Hesseldahl eller Ringenes Herre

Litteratursiden kræver ikke login.