Min sommerbog 2020

GIV EN ANBEFALING OG FÅ EN BOG

Sommertid er læsetid. I aktiviteten Min sommerbog deler de 8-14-årige deres læseoplevelser med hinanden. Sådan gør man:

1. Lav en boganbefaling
Tag et foto af den bog du læser denne sommer sammen med en rekvisit, der siger noget om handlingen. 
Færdiggør sætningen ”Læs den, fordi …”

Til fotoet af bogen herover er der fx en fisk med som rekvisit, og anbefalingen lyder: "Læs den, fordi den gør din sommerhustur ved havet magisk", (Magnolia af Skagerrak af Bent Haller) 

2. Upload tekst og foto
Du deltager ved at uploade billede og tekst (sammen med dit fornavn og alder), senest 24. aug. et eller flere af følgende steder:

  • I kommentarfeltet under et af opslagene om Min sommerbog på Biblioteket Frederiksbergs Facebook-side
  • På Instagram med #minsommerbog og #bibfrb
  • På mail ved at indsende til mailadressen sommerbog@frederiksberg.dk

3. Hent din boggave
Når du har uploadet din sommerbog, kan du hente din boggave i børnebiblioteket på Frederiksberg Hovedbibliotek. Fortæl bibliotekaren, hvilken bog du har anbefalet, så må du vælge en boggave. Hent boggaven senest 1. sept.

I løbet af sommeren kan du også besøge udstillingen i børnebiblioteket på hovedbiblioteket og finde inspiration til, hvilke bøger du skal have med på sommerferie. 

 

Skoleklasser
Skoleklasser kan indsende tekst og fotos til mailadressen sommerbog@frederiksberg.dk senest 24. aug. Skriv skole og klasse i mailens emnefelt. Så kan eleverne hente deres boggave i børnebiblioteket på Frederiksberg Hovedbibliotek til og med 1. sept. De skal blot oplyse deres skole, klasse, samt hvilken bog de har anbefalet. Send gerne klassens billeder af et par omgange, så mails'ne ikke bliver "for tunge".