Biblioteket Frederiksberg åbner sansemotorisk zone

På biblioteksfilialen Godthåbsvej åbner nu en sansemotorisk zone med legeredskaber og sanseposer, der understøtter de mindste børns motoriske udvikling.

Stimuler barnet med et kuglebad i skumringen, lav øvelser på madrassen eller brug lagnet som gynge. Hop eller rul på gymnastikbolden, giv barnet en snurretur i tumletoppen og lad barnet øve sig i at kravle eller gå på krokodilletrappen. Der er masser af muligheder for at arbejde sansemotorisk med sit barn på Biblioteket Frederiksbergs filial på Godthåbsvej. 

Ved siden af den sansemotoriske zone er der opstillede bøger med inspiration og vejledninger til lege og øvelser.

”Biblioteksfilialen Godthåbsvej har fokus på små og store børn. Derfor har vi åbnet en sansemotorisk zone til de yngste børn og deres voksne, hvor barnet motiveres til at bruge sin krop sammen med nærværende voksen”, siger Majken Lillelund von Lillienskjold, børnebibliotekar på Biblioteket Frederiksberg.   

Brugere inviteres til idemøder på Godthåbsvej

Biblioteket Frederiksberg vil gerne i dialog med småbørnsforældre og dagplejere og inviterer derfor til tre åbne møder, hvor der ideudvikles ud fra brugernes behov og ønsker. Alle møder indledes med en lille oplevelse i børnehøjde i den nye sansemotoriske zone.

Møderne finder sted på filialbiblioteket Godthåbsvej 85A:

·         Tirsdag den 9. marts klokken 10 -11

·         Torsdag den 18.maj klokken 16 -17

·         Mandag den 22. maj klokken 11 - 12