Lån en skolestartpose på biblioteket

Klar, parat, skolestart! Giv dit barn den bedste start på skolelivet med en skolestartpose fra Biblioteket Frederiksberg. Vi udlåner igen i år skolestartposer til de børn, der skal begynde i 0. klasse efter sommerferien.

Det er en stor ting at skulle starte i skole for både børn og forældre. Derfor har vi samlet en godtepose med bøger om at starte i skolen, læs let-bøger, sjove ABC-spil og meget mere. Børnebibliotekarerne har også lagt et par små søde overraskelser ned i poserne.

Poserne lånes ud til alle børn, som skal starte i 0. klasse og som bor på Frederiksberg. Man kan hente en gratis skolestartpose frem til midten af august på Hovedbiblioteket, på Domus Vista samt på KU.BE, Godthåbsvej og Danasvej i den bemandede åbningstid. Poserne er gratis, men en del af indholdet skal lånes og afleveres ligesom almindelige biblioteksbøger.

Vores skolestartpose er en god mulighed for at tale med dit barn om, hvad det vil sige at gå i skole og forhåbentlig skaber det glæde og forventning hos barnet.