Nyt tilbud gør det nemt at blive frivillig på Frederiksberg

Har du tid og kræfter i overskud? Du kan få hjælp til at finde det helt rigtige frivilligjob gennem Frederiksberg Kommunes tilbud FRIVILLIGmatch.

På sociale caféer, fodboldbaner, i boligforeninger, på biblioteket, til enkeltstående begivenheder i byen og mange andre steder gør frivillige en forskel for andre. Og mange frivillige oplever, at deres engagement samtidig gør en positiv forskel i deres eget liv, fordi det giver en stærk identitet at høre til og gøre gavn.

Med det nye tilbud FRIVILLIGmatch, som holder til på Hovedbiblioteket, kan du få vejledning i at finde det rette frivilligjob og hjælp til at blive matchet med opslåede frivilligjobs i foreninger eller institutioner på Frederiksberg. Det er også muligt at få hjælp til, hvordan man rent praktisk finder et frivilligjob og får kontakt til det frivillige tilbud.

Frederiksberg Kommune vil gerne støtte yderligere op om frivilligheden i byen og gøre det nemt at komme i gang som frivillig på Frederiksberg. FRIVILLIGmatch supplerer Frederiksberg Kommunes digitale frivillighedsportal frivillighed.frederiksberg.dk, hvor man kan se aktuelle frivilligjobs og læse om frivillighed på Frederiksberg.

FRIVILLIGmatch Frederiksberg

FRIVILLIGmatch matcher frivillige og frivilligjobs. Har du lyst til at blive frivillig, men er i tvivl om, hvad du leder efter, eller hvordan du kommer i gang, kan FRIVILLIGmatch Frederiksberg hjælpe dig.

 

FRIVILLIGmatch Frederiksberg holder til på Hovedbiblioteket på Falkoner Plads 3. Kontakt Frederiksbergs frivillighedskoordinator og få en samtale. Ring på tlf.: 28 98 18 70 eller skriv til frivilligmatch@frederiksberg.dk, så kontakter vi dig.

Biblioteker: