Undervisning

Bibliotekets borgerservice tilbyder undervisning i aktuelle temaer, der omhandler det digitale Danmark. Kom, se og prøv de nyttigste, sjoveste og vigtigste apps, selvbetjeningsløsninger og internettjenester. Vores undervisningstilbud har særligt fokus på at færdes sikkert på nettet – og hvordan man bruger de offentlige hjemmesider.

Se alle kurser.

IT- introduktioner:

Holdundervisning i aktuelle it-løsninger som bibliotekets printsystem, eBoks, MobilePay og andre apps der gør dit liv lettere. Vi giver en introduktion og bagefter, er der mulighed for selv at prøve din viden af i praksis.

Spot på:

Èn-til-en vejledning med udgangspunkt i forskellige emner som fx din digitale hverdag, sundhed.dk eller offentlige apps. Vi vælger aktuelle emner som overskrift, men det er dine behov, der er i fokus.

Digitalt Selvforsvar:

Et kursus til dig der gerne vil være sikker på nettet.  Her kommer vi fx ind på, hvordan vi undgår tricktyverier, hvad 2-fase login er og hvorfor det er en god ide at bruge Add-blocker og VPN-indstillinger.

Digital Ung:

Et undervisningsforløb i 2 moduler til folkeskolens 9. og 10. klasser i digital deltagelse og digital dannelse.  (Video) Læs mere om digital Ung [Ny side]

Bibliotekets lektiecafe:

Lektiehjælpen er åben for alle børn og unge, der har behov for at få lidt ekstra hjælp med lektierne på alle niveauer. Voksne er også velkomne.  Lektiecafeens frivillige hjælper med lektierne i alle fag og på alle niveauer fra grundskolen til gymnasiet. Læs mere om bibliotekets lektiecafé.

Bibliotekets IT-cafe:

Få hjælp til at betjene computere, smartphones og tablets af it-cafeens it-kompetente frivillige. Læs mere om bibliotekets it-cafe.