Afleveringssteder

Du kan aflevere dine lån på et af vores fem biblioteker og i den udendørs automat på Solbjergvej 23, som har åbent hele døgnet, året rundt.

Aflevér på alle tider af døgnet og hele året rundt

På bagsiden af Hovedbiblioteket har vi en udendørs afleveringsautomat, som er åben døgnet rundt, året rundt. Du kan naturligvis også aflevere her i bibliotekets åbningstid.

Afleveringen bliver registreret med det samme, så hvis du fx har afleveringsfrist  den 24. december, kan du aflevere frem til  kl. 24.00 uden at betale gebyrer. 

Du skal bruge dit sundhedskort/lånerkort og din pinkode for at åbne selve automaten, men når du først har logget ind, kan du aflevere for andre også, på samme måde som i vores øvrige afleveringsautomater. 

Bibliotekerne på Danasvej og Godthåbsvej

På bibliotekerne på Danasvej og Godthåbsvej er det muligt at aflevere i hele åbningstiden, dvs. fra kl. 8-23. Udenfor den bemandede åbningstid skal du bruge dit sundhedskort for at komme ind.

Her kan du se de bemandede åbningstider for Biblioteket Danasvej og Biblioteket Godthåbsvej.

Afleverede du for sent?

Hvis du har Dankort, kan du betale online - du kan også betale kontant på biblioteket eller betale via din netbank. Læs mere om betaling her.