Krimimesse Horsens 2017

Guf for krimi fans

Den 1.- 2. april mødes alle krimi fans i det gamle fængsel i Horsens. Drømmer du om at møde din yndlingsforfatter, så er chancen her. Der er et omfattende program både for børn og voksne med alle de kendte krimiforfattere. Derudover er der generelle foredrag om forskellige aspekter indenfor krimigenren. Årets tema er grådighed. Krimier afspejler det samfund vi lever i og det liv vi lever, hvor grådigheden findes.

Prisoverrækkelser

Lørdag uddeles Palle Rosenkrantz prisen for årets bedste krimi til Yrsa Sigurdardottir for krimien DNA:
En kvinde myrdes brutalt, og kvindens lille datter, der gemmer sig under sengen, er det eneste spor som kriminalassistent Huldar har at gå efter. Kort efter myrdes en anden kvinde og politiet får travlt.Samme dag uddeles også Harald Mogensen prisen for årets bedste danske krimi til Lars Kjædegaard for krimien Det der er værre:

En kvinde tilstår på dødslejet et ti år gammelt mord. Problemet er at, en anden man har tilstået, er blevet dømt for mordet og har næsten afsonet sin straf. Hvorfor løj han og tilstod en forbrydelse han ikke begik? Hvem truer ham efter løsladelsen? Makkerparret Anita Hvid og Thor Belling kommer igen på sagen.På biblioteket kan du blive inspireret af den udstilling, jeg har lavet med nogle af de krimier, som jeg kan anbefale. Når du vender hjem fra messen, kan du låne eller reservere alle de krimier, der har været omtalt på messen.

Se hele det samlede program her:

 

:

Dette indlæg er skrevet af Rebekka Mohr
Bibliotekar