Min sommerlæsning - spot på bøger til sommerens daseliv #2

Min sommerlæsning udstillingen for voksne byder på inspiration til din sommerlæsning ud fra tre temaer, sommerfavoritter, bøger til sommerens daseliv og bøger til den danske sommer. Her retter vi solbrillerne mod et par af bøgerne fra temaet bøger til sommerens daseliv.

Elly Griffiths. Kvinden i blåt

På en kirkegård i Walsingham sidder en mystisk kvindeskikkelse iført en blå kappe. Dagen efter bliver hun fundet myrdet, det viser sig, at, den døde kvinde var en smuk fotomodel indlagt på en lokal afvænningsklinik. Ruth Galloways gamle veninde fra universitetet er præst i Walsingham, der er et gammelt pilgrimsmål i Norfolk,  hvor det vrimler med nonner, præster og nysgerrige turister. Hun tilkalder Ruth i forbindelse med en anden ubehagelig sag: Veninden er begyndt at modtage hadske, anonyme breve, der indeholder referencer til ”en kvinde i blåt”. En rigtig dejlig læseoplevelse med alle de farverige og tiltalende personer Ruth, Nelson og Cathbath med flere, der gør denne serie til noget helt særligt. En serie der kun bliver bedre for hver bog.

Michael Falch: Over stregen

Musikeren Michael Falch fortalte i "Til grænsen" om síne ungdomsår. I denne seneste biografi handler det om de seneste år med forliste forhold, flytninger, helbredsproblemer, gendannede Malurt, tantra, corona, børn og børnebørn. Men også tilbageblik til ungdomskærester og den første tid med bandet Malurt. Michael Falch skriver let og levende om sit liv. Det er lige på og ærligt, men fremstår hverken sensationshungrende eller fortænkt. Det er en velskrevet samling af tanker om det liv, man står midt i, præget af Falchs fortælleglæde og humor, der gør at man som læser både bliver underholdt og beriget.

Du finder bøgerne på udstillingen i voksenudlånet, sammen med masser af anden læse inspiration til at få pakket de rigtige bøger til din sommer. Vær opmærksom på at nogle af bøgerne kan være udlånt.

Her kan du læse alt om Min sommerlæsning.

Materialer