Bas Under Buen anbefaler dansk basmusik

29.06.20
Folkene bag den årlige musikevent Bas Under Buen på Frederiksberg har udarbejdet en playliste til bibliotekets Spotify-profil, hvor de anbefaler dansk basmusik.

Bas Under Buen er startet i 2010, af arrangørgruppen OHOI!, på Frederiksberg i området under Bispeengbuen. Siden da har det udviklet sig til den hidtil største platform for det der i dag populært kendes som basmusik – ikke blot i hovedstadsområdet, men i hele Danmark.

Arrangementet har formået at sætte Frederiksberg på landkortet, som en kommune der støtter det lokale, regionale og nationale musik- og ungdomsliv. Og samtidig har Bas Under Buen været i stand til at fremhæve et ellers ubrugt urbant område af byen som et inspirerende hotspot for alle hovedstadens borgere, hvor midlertidige aktiviteter med musikalsk og kreativ kant kan finde sted. Arrangementet virker som et samlet udstillingsvindue, så publikum på én dag kan høre, hvor alsidig, rig og talentfuld den danske baskultur er.

Ligesom til arrangementet er der på playlisten fokus på dansk basmusik, hvor der både er velkendte navne såvel som upcoming artister indenfor genrer som reggae, roots, jungle, dubstep, trap og grime.

Lyt til playlisten her: