Camille Grey
Camille Grey

Det hemmelige liv med Leonard Cohen

Af Anonym
12.01.22
Singer-songwriter Camille Grey har mødt kærligheden til en helt bestemt Leonard Cohen-sang.

"Normalt ville jeg ikke på relativt kort tid tage til fire koncerter med samme artist. Men jeg var bare hooked!"

Camille Grey beskriver sig selv som en “storytelling country singer-songwriter". Med sin store stemme og sit autoharpe-spil beretter hun om sine oplevelser særligt i den sydlige del af USA.

En vigtig sang i hendes liv er "In My Secret Life", åbningsnummeret på Leonard Cohens Ten New Songs (2001), produceret i tæt samarbejde med sangeren og sangskriveren Sharon Robinson.

Det fortæller hun om i det seneste afsnit af Min tone i livet, bibliotekets podcast om hvordan musik får personlig betydning i menneskers liv, som du kan høre herunder. 

En krammer og en gammel flamme

"In My Secret Life" er en krammer, når Camille har brug for en krammer, og den minder hendes om det enkles poesi - noget hun selv har som rettesnor i sin sangskrivning. 

Og så var den højdepunktet alle fire gange, Camille nåede at opleve Cohen under hans intensive turnévirksomhed i karrierens efterår. Koncerter, der for Camille selv bød på forelskelse og mødet med en gammel flamme...

Camille Grey er senest aktuel med albummet Confessions of a Cowgirl (2020), indspillet både i countryens højborg Nashville og "Breaking Bad"-byen Albuquerque i det støvede New Mexico.  

Følg Min tone i livet

Du kan høre alle afsnit af Min tone i livet her, ligesom du kan abonnere på podcastserien i din foretrukne podcast-app (søg på "Min tone i livet" eller "Biblioteket Frederiksberg").

Hør hvordan én enkelt sang fik betydning for Leonora Christina SkovKasper HoltenPelle Peter JencelRaske PengeLucy LoveBrian Holm og Jacob Mielcke - og mange, mange andre.

Materialer