Skolestart
Skolestart

Digital skolestart: Kriller i maven?

19.05.20
Har dit barn kriller i maven over at skulle starte i skole? Hent en digital skolestartspose og tag hul på snakken om alle de store følelser forbundet med at starte i skole.

Som et nyt tilbud har Biblioteket Frederiksberg i år samlet et digitalt skolestartstilbud til børn og forældre, der snart er skoleklar. På grund af corona kan vi ikke komme ud og møde jer ved skoler og fritidsordninger, hvor vi normalt ville have delt skolestartsposer ud til de kommende skolebørn.

Men ingen skal da snydes for en skolestartspose. Derfor har vi i år lavet dem digitalt. Vi har samlet tre digitale skolestartsposer med hver sit tema, der indeholder anbefalinger til bøger, I kan hente via eReolen GO! og læse derhjemme. I hver skolestartspose er der desuden en film.

I denne uge sætter vi særligt fokus på den store følelsesmæssige omvæltning, det er, eller kan være, at skulle begynde i skole. Nye kammerater, frikvarterer - og hvad hvis man er genert og ikke tør sige noget? Denne skolestartspose har vi kaldt Kriller i maven.

I den første skolestartspose "Hvornår bliver det nu?" er der særligt fokus på den nye hverdag, som barnet møder i skolen. Den kan du finde her.

Læs mere om det digitale skolestartstilbud og hent alle skolestartsposerne lige her.