Brætspilsklubben Frederiksberg GameLAB mødes på Biblioteket på Danasvej. Foto: Knud-Henrik Bentzen
Brætspilsklubben Frederiksberg GameLAB mødes på Biblioteket på Danasvej. Foto: Knud-Henrik Bentzen

Frederiksberg GameLAB - brætspil og hygge på Danasvej

12.05.17
Frederiksberg GameLAB er bibliotekets brætspilsklub. Vi spiller på biblioteket på Danasvej den 2. tirsdag og 4. torsdag i måneden. Der er åbent i caféen.

Frivillige spilguider hjælper til

Der er altid nogle af vores søde frivillige, som kan hjælpe dig igang med at spille. Kommer du alene, finder de nogle, du kan spille med, og de hjælper gerne med regler og andre praktiske ting.

Alle er velkomne. Det er lige meget, om du ikke har spillet før eller er brætspilsnørd. Vi kan altid finde et spil, der matcher dig. Er du super god til spil, og vil du gerne dele ud af din viden, så kom og giv en hånd med til Rasmus, Bo og Teunis. Vi kan altid bruge flere frivillige spilguruer.

Formålet med klubben

Vi vil gerne skabe et mødested for brætspilsinteressede af alle slags. Et sted hvor vi alle kan mødes og være fælles om den hygge, der er i at være sammen med andre om at spille. I dag, hvor alt tit er meget elektronisk og går meget hurtigt, er brætspillet en anderledes måde at være sammen på. Her er plads til fordybelse og samvær ansigt til ansigt.

Er du interesseret?

Hvis du er interesseret, så mød op på Danasvej Bibliotek, når vi spiller næste gang. Tjek vores facebookgruppe eller send en mail til bibliotekar Andreas Lykke Jensen, hvis du vil vide mere.

Lån gerne et spil

Vil du bare gerne låne brætspil er det også muligt. Vi har over 170 brætspil for alle aldre til udlån. De er meget udlånte men kan reserveres på vores hjemmeside.

Links til udvalgte spil

Materialer