Helle Helles nye roman Bob

Af Anonym
09.01.21
En nytårsgave til alle fans af Helle Helle - den nye roman Bob.

Hvis du, som jeg, læser alt, hvad der kommer fra forfatter Helle Helles hånd, er der godt nyt at hente! Hendes nye roman, Bob, er lige udkommet, og jeg glæder mig til at læse den. Jeg er så fascineret af det minimalistiske sprog. Der bliver ikke bliver ruttet med ordene, men de siger alt. Sikke en evne!

Bob ved ikke hvad han skal

Det er datteren fra romanen, de, (hende, der skulle klare livet som teenager i sit og moderens seneste hjem, mens moderen lå på hospitalet), der er fortæller i Bob.  Bob er hendes kæreste hjemme fra Lolland og ham, hun flytter til Vanløse med på første side. De har fået en etværelses med altan oven på en tankstation; den perfekte rede til det studieliv, hun straks tager hul på, mens han, som er to år ældre, endnu ikke har fået besluttet sig for, hvordan hans talent bedst forvaltes.

Uddrag af bogen og video med forfatteren

Helle Helles forlag, Gutkind, har lagt en gratis smagsprøve af romanen på deres hjemmeside. Her kan du læse uddraget.

I en ny serie filmportrætter kan du komme tæt på nogle af dansk litteraturs store stemmer. Forfatterne fortæller hver især fra de steder, hvor litteraturen opstår – rundt om i Danmark, Island og Grønland – og deler ud af deres tanker om at skrive.

Her kan du se Helle Helle i en video.

Du kan desværre ikke komme til at låne eller reservere bibliotekets eksemplarer lige nu pga. af covid-19, men skriv den på din huskeliste. Så er der noget at se frem til!

Materialer