Hvad er nøglen til det lykkelige ægteskab ifølge Matador?

04.12.18
Få svaret i andet afsnit af podcastserien Kvinderne i Korsbæk.

I andet afsnit af vores podcastserie "Kvinderne i Korsbæk" kan du høre Mathilde Anhøj og et veloplagt publikum diskutere og debattere Matadors kvindeportrætter. 

Hvordan skal vi forstå relationen mellem Frøken Jørgensen og Violet Vinter? Hvorfor vender Ingeborg tilbage til Mads? Og hvad er hemmeligheden bag det lykkelige ægteskab ifølge Matador? 

Få svaret på dette og meget mere i denne udgave af "Kvinderne i Korsbæk". 

Lyt med lige her, eller find podcasten i iTunes eller i din foretrukne podcast-app. Du kan også downloade afsnittet her.

God lytning!

Om Kvinderne i Korsbæk

Tv-serien Matador er kendt for mange ting. Fabelagtigt skuespil, fantastiske replikker og en helt uforglemmelig stemning. Men det allermest uforglemmelige i Matador er faktisk Korsbæks kvindelige karakterer.

Det er præmissen for bibliotekets nye podcastserie i tre dele "Kvinderne i Korsbæk".

Serien baserer sig på optagelser fra vores arrangement 25. oktober, hvor forfatter og Matador-ekspert Mathilde Anhøj sammen med veloplagte Matador-seere diskuterede seriens mange mindeværdige kvindeskæbner.

Det er ikke kun Mathilde Anhøj, der er ekspert – det samme er en stor del af Danmarks befolkning! Er du også ekspert, eller bare nysgerrig, så er dette en podcast for dig.

Første afsnit kan høres her, og tredje og sidste (bonus)afsnit udkommer i uge 50.