Inspiration til vinterferien

11.02.21
Nu står den på skolernes vinterferie. For nogle betyder det varm kakao, masser af læsning og hygge indendørs. Men hvad nu hvis I allerede er gået i stå i puslespil og hygge, og I trænger til noget frisk vinterluft? Så kan I gå på opdagelse efter fortællinger – lige uden for jeres hoveddør.

Biblioteket Frederiksberg og Teatret Riddersalen har i samarbejde udviklet Fortælleruten - en lokalhistorisk rute fyldt med spændende fortællinger om vores by. Ruten finder I på et kort, som enten kan downloades her på siden eller hentes ved Kiosken i Lorrys Have foran Riddersalen (gratis).

Det er også her, turen tager sin begyndelse, hvorefter den fortsætter gennem Frederiksberg Have. Med et fortællekort i hånden kan I gå på opdagelse efter nogle af de Frederiksbergfortællinger, der ligger gemt i gader, bygninger og parker. I kan møde bønder, konger, prinser og prinsesser, vilde dyr og meget mere! Fortællinger om hvordan Frederiksberg blev til. Ruten er for både små og store, men har man korte ben, kan man nøjes med at tage den første del.

Anbefales fra ca. 4 år.

Fortælleruten er inspireret af Riddersalens forestillinger ”Frederiksbergfortællinger” som de seneste år har kunnet opleves ved Kiosken foran Riddersalen.

Illustration & grafisk design: Mette Bystrup

Du kan læse mere om Fortælleruten på Riddersalens hjemmeside.

Download fortællekortet her.