Jakob Mielcke fra Masterchef og Hell's Kitchen opsummerer sit 2020 i én sang

15.09.20
Restaurantejeren og tv-kokken er ugens gæst i bibliotekets musikpodcast Min tone i livet.

Jakob Mielcke er vant til at gå fra succes til succes med sin restaurant Mielcke & Hurtigkarl, optrædener i madprogrammerne Masterchef og Hell's Kitchen, og når han rejser rundt og laver mad til nogle af verdens førende "foodies".

Men det seneste år har budt på udfordringer i Jakobs liv, både privat og professionelt, der for første gang har testet hans tro på, at succeserne automatisk kommer, når bare man arbejder hårdt nok. 

"På vej op"

I ugens afsnit af bibliotekets musikpodcast Min tone i livet fortæller Jakob, hvordan Claus Hemplers smukke "Op" har været en livsbekræftende støtte i et år med sygdom i den nærmeste familie og en virksomhed, der har været truet pga. en udefrakommende corona-pandemi.

En sang, der har mindet Jakob om, at selvom livet indimellem kan se svært ud, så er det altid muligt at være "på vej op".

Jakob Mielcke driver restauranten Mielcke & Hurtigkarl på Frederiksberg og er for tiden aktuel i TV3-programmet Hell's Kitchen.

Claus Hemplers sang findes på det anmelderroste album Kuffert fuld af mursten fra 2019. 

Følg Min tone i livet

Du kan høre alle afsnit af Min tone i livet her, ligesom du kan abonnere på podcastserien i din foretrukne podcast-app (søg på "Min tone i livet" eller "Biblioteket Frederiksberg").

Hør hvordan én enkelt sang fik betydning for Leonora Christina SkovKasper HoltenPelle Peter JencelRaske PengeLucy LoveBrian Holm - og mange, mange andre.

Vil du også være med? 

Har du selv en god historie med et stykke musik, der har haft betydning for dig, og har du lyst til at fortælle om det i et afsnit af podcastserien?

Så send en mail til kulturformidler Morten Ammitzbøll på moam02@frederiksberg.dk.

Materialer