Jul med Dickens - derhjemmme

11.12.20
Kender du fortællingen om den gamle gnier Ebenezer Scrooge og hans møde med fortidens, nutidens og fremtidens juleånd?

”Et Juleeventyr” er skrevet af Charles Dickens, og her møder vi gamle Scrooge i London i 1800-tallet, hvor tågen lægger tungt om byen og julens dufte breder sig i stuerne. Men Scrooge har travlt med at tælle sine penge og ikke tid til at holde jul. Det skal vise sig, at årsagen til Scrooges griskhed skal findes i fortiden og konsekvensen i fremtiden. Vil Scrooge bruge nutiden på at ændre på det?

I ”Et Juleeventyr” kan vi dufte julen og mærke decemberkulden, og vi ser, at julen kan være forbundet med både glæde og lede – en pointe som i år er mere aktuelt end nogensinde.

Læs "Et Juleeventyr" derhjemme

Invitér Scrooge og juleånderne ind i stuen ved at downloade vores udgave af "Et Juleeventyr" her på siden. I kan også downloade og printe skabelonerne til vores Dickens-inspirerede julepynt. Læs historien højt i familien og snak om juleglæden og juleleden, mens I giver decembermørket og julepyntet farve og glimmer.

Vores genfortælling af ”Et Juleeventyr” kan læses højt fra 4 år, og julepyntet kan klippes og pyntes af alle, som kan holde en saks eller drysse med glimmer.

Tilbage er kun at sige: Glædelig jul til jer alle, hver og en!

Lavet i samarbejde med Dickens Selskabet Danmark