Krimi eReolen

Krimioplevelser på eReolen

30.03.20
Indrømmet - jeg elsker at læse og gerne krimier. Men da der lige nu er lukket for det fysiske bibliotek, må jeg kaste mig over de digitale tilbud, som eReolen tilbyder. Her får du nogle krimi anbefalinger fra en erfaren krimilæser, hvis du interesser dig for dette spændende univers. Du finder dem alle som ebøger på eReolen.

Elly Griffiths: Pigen under jorden
Ærkebritisk krimi med en excentriske arkæolog Ruth Galloway og den sympatiske politimand Nelson i hovedrollerne.

A.J. Kazinski: Den sidste gode mand
Under et pseudonym skriver Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich om gidselsforhandler Niels Bentzon og hans kone Hannah.

Camilla Grebe: Når isen brister
En ung kvinde findes halshugget i huset hos ejeren af en kæde tøjbutikker, men hvem er kvinden, og hvor er husets ejer? En af Sveriges allerbedste krimiforfattere og en i mester i den pyskologiske krimi. Som læser bliver du trukket ind i historien og får både chok og overraskelser undervejs.

Jakob Melander: De døde og de ufødte
Jakob Melander er tidligere musiker og det kan du mærke i den måde han skriver på og de mange musikreferencer i hans spændende krimier. om politimanden Lars Winkler.  

Julie Hastrup: Blodspor
Mens vi venter på "Vildskud" ottende del i serien om drabsefterforsker Rebekka Holm, kan vi sagtens nappe den forrige en gang til.

Robert Galbraith: Den hvide død
Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med den etbenede detektiv Comoran Stike med den store personlighed og hans vidunderlige sekretær Robin, er det bare med at komme igang.

Michel Bussi: Pigen på flyet
Michel Bussi er en af Frankrigs nye, spændende og meget velskrivende forfattere. Hans bøger er selvstændige og ikke en del af en serie. Det er krimihistorier som et puslespil, du får nogle brikker, men de vender og drejer under hele historien og det er først til aller sidst at puslespillet er lagt.

Thomas Rydahl: Eremitten
Anmelderrost krimi med Erhard, der er sidst i tresserne og i 18 år levet et eneboerliv på Fuerteventura, hvor han kører taxa og stemmer klaverer. Han bliver rodet ind i alle mulige sager. Bogen vandt Bogforums Debutantpris i 2014.

Ingar Johnsrud: Wienerbroderskabet
Norske Johnsrud skriver voldsomt spændende og dramatiske konspirationskrimier med den desillusionerede men superdygtige efterforsker Frederik Beier. denne er første del i en triologi,

Rosamund Lupton: Søster
Beatrice er en succesfuld kvinde, der mister sin søster. Hun sætter sig for at finde ud af, hvad der i virkeligheden skete. Undervejs dukker hemmeligheder op. Gribende og rørende spændingsroman, som du bliver opslut af.

Ann Cleeves: Løbeild
Fantastiske krimier med politimanden Jimmy Perez, der udspiller sig på Shetlandsøerne. Ann Cleeves forstår at inddrage den særlige natur og det særlige miljø på øerne i sine bøger.

Katrine Engberg: Krokodillevogteren
Hyggelige krimier med kriminalbetjent Jeppe Kørner og kollegaen Anette Werner , der foregår i København især om kvartererne ved søerne.

Mange af disse krimier er en del af en serie. Du finder rækkefølgen på krimier her.

Materialer