Skyggegæsten
Skyggegæsten

Månedens bog i april: Skyggegæsten af Tor Lindsø

01.04.20
En ung dreng mister sin familie ved et tragisk skibsforlis ved Svalbard. 12 år efter findes 7 lig i en forladt jagthytte, og det er nogle af de ofre som blev formodet druknet ved ulykken. Alt dette fører til afsløringen af en families tragedie og en hæsblæsende jagt på en koldblodig morder.

En forfærdelig ulykke

Politiassistent Vitus Emmental mister som dreng sine forældre og sin bror, James i et tragisk skibsforlis ved Svalbard. 12 år efter ulykken bliver der fundet 7 lig i en forladt jagthytte, deriblandt ligene af Vitus´forældre. Men hvad er der sket med hans bror? Kort tid efter sker der et brutalt drab på en lille dreng i New York, hvor sporene peger tilbage på Vitus' bror James, som ellers var formodet død.

Familie historie slået i stykker

Vitus starter sin egen private efterforskning, da han er inhabil kan han ikke påtage sig sagen officielt som politimand, godt hjulpet af den dygtige og charmerende retsmediciner Alma.
Han vil løse gåden om skibsforliset for 12 år siden, hvad der skete med de syv omkomne i jagthytten og den forfærdelige sag om den lille døde dreng i USA. Som efterforskningen skrider frem bliver alt, hvad Vitus kendte til sin families historie, slået i stumper og stykker og det bliver personligt meget belastende for ham.

Skyggegæsten

En usynlig fjende,  der optræder som en skyggegæst, der viser sig at være en brutal og kynisk morder kaster Vitus og Alma ud i en hæsblæsende jagt. Samtidig også en jagt efter en sandhed nogen vil gøre alt for at holde skjult. Dramatisk, spændende og velskrevet krimi, som du har svært ved at lægge fra dig. Dette er første bind i en ny serie, jeg glæder mig til at følge Vitus Emmental.

Materialer