Metal-legenden King Diamond giver koncert i K.B. Hallen

15.03.19
Den 10. august spiller den danske metal-legende King Diamond sin første solokoncert i Danmark i mere end 10 år i K.B. Hallen.

Den genåbnede K.B. Hallen er kommet godt fra start og har bl.a. fået ros for genopbygningen. Der har indtil videre været afholdt koncerter med bl.a. den verdenskendte engelske electropopduo Years & Years og den anerkendte komponist Niles Frahm, og på programmet er også allerede koncerter med bl.a. Nephew, Saveus, Benal, That That, Hozier og Nik & Jay.

I denne uge blev det så offentliggjort, at også det danske metal-koryfæ King Diamond kan opleves i den restaurede K.B. Hallen, når han giver sin første danske solokoncert siden 2006.

Den toneangivende metal-musiker, der er kendt for spændvidden på hans vokal, var med til at grundlægge den indflydelsesrige black metal-band Mercyful Fate i 1980, inden han senere dannede band under eget navn.

King Diamond optrådte i 2013 og 2016 på festivalen Copenhell, men kan nu opleves til hans første solokoncert i over 12 år. Til koncerten får King Diamond support af det roste, polske black metal-band Batushka.

Læs mere om koncerten.