Min sommerlæsning- nye sommerfavoritter

08.07.21
Min sommerlæsning udstillingen for voksne byder på inspiration til din sommerlæsning ud fra tre temaer, nye sommerfavoritter, bøger til sommerens daseliv og bøger til den danske sommer. Her sætter vi solbrillerne på et par af bøgerne fra temaet nye sommerfavoritter.

Til dig der gerne vil have en vidunderlig bog at fordybe sig i på en smuk sommeraften

Jesper Wung-Sung: Kvinde set fra ryggen

I 1890 vender Idas storebror hjem til Stubbekøbing på sommervisit. Med sig har han en ung malerkollega ved navn Vilhelm Hammershøi. Inden sommeren er ovre, er Ida og Vilhelm forlovet. Ida bliver gift med et menneske, der kun vil én ting her i tilværelsen: at male. Det har sin pris, Ida slås med sin rolle, sine følelser og sit sind. Hun bliver Vilhelms livsledsagerske og foretrukne model. Jesper Wung-Sung skræller ind bag lagene af de berømte malerier og tegner et indlevende, gribende og følsomt portræt af Ida. Derigennem får læseren også et indblik i Hammershøis liv. Det er stor fortællekunst og mageløst godt skrevet.


Til dig der gerne vil have en psykologisk krimi, der indbyder til ro og fordybelse

Camilla Grebe: Alle lyver

Maria har et godt liv med sin sammenbragte familie sin handicappede søn, sin nye mand, franske Samir, og hans datter, 16-årige Yasmin. Men en kold december nat bliver Maria vækket til beskeden om, at Yasmin er forsvundet.  Kort efter bliver Samir mistænkt og anholdt for at have slået sin egen datter ihjel. Maria nægter at tro på det, for hun kender sin mand, sin blide, elskelige og omsorgsfulde mand., Pludselig bliver hun i tvivl. Hvem taler sandt og hvem lyver?  Fremragende psykologisk krimi om en families hemmeligheder og   hvor langt vi vil gå for at beskytte dem, vi holder af

Materialer