Nu kan du se alle Børnebiffens film online

07.04.20
Filmordningen Børnebiffen har gjort deres film for de 3-6-årige tilgængelige online på Filmcentralen.

Da filmordningen Børnebiffen desværre har måttet aflyse deres normale forestillinger, har de i stedet valgt at gøre deres film tilgængelige online, så børnene og deres forældre kan se dem derhjemme. Det kan de gøre ganske gratis og uden login via Filmcentralen.

Se Børnebiffens film til børn over 3 år
Se Børnebiffens film til børn over 5 år

"Børnebiffen rummer sjove, skæve og tankevækkende film til de yngste filmelskere. Filmenes varighed og indhold er nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Derfor er der to kategorier i Børnebiffen: film til børn over tre år, og film til børn over fem år.

Man kan se film fra både Danmark og mange andre lande i Børnebiffens filmsamling. Filminstituttet finder og indkøber løbende de bedste kortfilm for små børn fra bl.a. Tyskland, Sydkorea, Rusland, New Zealand og Australien."
Nyheden om Børnebiffen online på dfi.dk

Om Børnebiffen
Børnebiffen er normalt en biografordning, der viser korte kvalitetsfilm for børn mellem 3 og 6 år – og deres voksne. Der er forestillinger for både børnehaver og familier. Filminstituttet og DaBUF (Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber) står bag Børnebiffen i samarbejde med kommuner, biografer, filmklubber, biblioteker m.fl. i hele landet. Læs mere om Børnebiffen.