Foto: Spejlmanden Kepler Gyldendal

Ny krimi af Lars Kepler

14.10.20
Lars Kepler er pseudonym for forfatterparret Alexandra Coelho Ahndoril og Alexander Ahndoril. De har hver især under eget navn udgivet litteratur, men følte trang til at lave noget sammen og prøve kræfter med en helt ny genre. Derfor skabte de navnet Lars Kepler og den succesfulde og anmelderroste krimiserie med politimanden Joona Lima.

Intelligent, veldrejet, uhyggeligt

Når du læser en Kepler-krimi, er du altid sikker på en sindsoprivende spændende historie, der hele tiden tager sin læser ved næsen og fører nye og uventede steder hen. Forfatterparret kan deres håndværk til fingerspidserne. Det er altid et intelligent, veldrejet og meget uhyggeligt plot. Som læser kommer man til tænke på de berømte Stieg Larssons krimier, selvom der ikke er det samme sociale og samfundsmæssige aspekt i Kepler-krimierne.

Kryb med ind i mørket

Derfor glæder jeg mig også til at læse den nye Kepler-krimi  "Spejlmanden", som udkommer 23. oktober. Forlaget Gyldendal skriver i deres omtale:

"Hypnotisøren er tilbage! I Spejlmanden, der er ottende bog i Lars Keplers serie om Joona Linna, forsvinder er ung pige ved højlys dag. I jagten på den uhyggelige bortfører opsøger Joona Linna sin gamle bekendt, hypnotisøren Erik Maria Bark, for at få tilgang til afgørende informationer. 
Opklaringen af sagen bliver en dybt fascinerende - og skræmmende nedstigning i det menneskelige sind. Enegængeren Joona Linnas lynende intelligente efterforskning fører ind i det mest uhyggelige psykologiske mørke. Men han møder også en næsten overmenneskelig offervilje og overlevelsesdrift, der byder dette mørke trods".


Find den gode lænestol, noget varmt og styrkende at drikke og kryb ind i mørket med Kepler.
 

Materialer