Ny roman af Ida Jessen: Kaptajnen og Ann Barbara

Af Anonym
02.11.20
Glæd dig til at læse den populære forfatters nye roman: Kaptajnen og Ann Barbara

Ida Jessen er en af de mest læste danske forfattere på biblioteket. Foruden forskellige novellesamlinger er især Hvium-trilogien (2001 - 2018) : Den der lyverDet første jeg tænker på, Børnene og Telefon meget populære.

Værd at vente på!

Nu har Ida Jessen udgivet en ny roman: Kaptajnen og Ann Barbara. De personer glæder jeg mig usigeligt meget til at møde, og det er der mange af bibliotekets lånere, der også gør  -  reservationstallet er allerede oppe på 90!

Forlaget skriver om romanen

"Kaptajnen og Ann Barbara" er Ida Jessens westernfortælling om kampen om den uopdyrkede jyske hede i et drama om kærlighed, hævn og ondskab i midten af det 18. århundrede.

Opdyrkning af den jyske hede

Det er år 1754, da kaptajn Ludwig von Kahlen stålsat planlægger at opdyrke den jyske hede, som ligger øde hen. Han møder dog indædt modstand, da den dyriske godsejer Hald Shinkel hævder at eje heden. Imens ankommer den mystiske Ann Barbara til heden, og en alliance former sig langsomt.

Aldrig fortalt før

"Kaptajnen og Ann Barbara" er en vild, intens og dramatisk western i danske historiske omgivelser, som aldrig er blevet fortalt før. Ida Jessen har skabt en original fortælling om naturens voldsomme kræfter og om menneskets drøm og pris for at tæmme den og gøre den til sit.

Læs meget mere om Ida Jessen på forfatterweb.dk

Materialer