Foto: Politikens Forlag, Ulvesommer Rosenfeldt

Ny spændende krimiserie fra skaberen af tv-serien Broen

11.11.20
Det kan godt være, at forfatternavnet Hans Rosenfeldt ikke siger de fleste ret meget. Men der mange grunde til at jeg har høje forventninger til og glæder mig til at læse den nye krimiserie, som Hans Rosenfeldt nu udkommer med.

Karakterstærke krimier

En af grundene er den internationale bestseller krimiserie, som Rosenfeldt har skrevet sammen Michael Hjorth. Makkerparret Hjorth/Rosenfeldts krimier er af den solide type, hvor alt fungerer.  Velskrevne med et spændende plot, en god komposition, masser af stemning og nogle interessante karakterer. Både den provokerende krimipsykolog Sebastian Bergmann, men også alle de øvrige medlemmer af holdet i disse krimier, er levende mennesker på godt og ondt.  Desuden har Hans Rosenfeldt været manuskriptforfatter på tv-serien Broen, og dermed skaber af den fantastiske karakter Saga Norén.

Nyt krimiunivers i grænselandet

Politikens Forlag skriver om den nye serie: "En død ulv findes med resterne af et menneske i maven. Afdøde ser ud til at have overlevet en blodig massakre på den anden side af grænsen til Finland, blot for nu at findes død i skoven uden for Haparanda. Men hvad lavede offeret der? Politiet må vende hver en sten for at forsøge at finde ud af, hvad der er sket. Tiden går, og Hannah Wester og resten af styrken fornemmer at andre kræfter er er mindst lige så interesserede som de er i at finde ud af, hvad der skete. Pludselig bliver den lille grænseby centrum for en serie brutale hændelser, langt værre end noget Hannah Wester og de andre lokale betjente nogensinde har forestillet sig".

Således skaber Hans Rosenfeldt med Ulvesommer  et nyt spændende krimi univers i grænselandet  Sverige/Finland og introducerer os for en ny kompleks karakter i Hannah Wester. Bogen er første bind i en ny krimiserie af Hans Rosenfeldt, udkommer den 20.11 og kan allerede nu forhåndsreserveres på biblioteket.

Materialer