Barbara Wilson udstiller på Biblioteket Frederiksberg

OBJECTS OF DESIRE!

I forbindelse med Pride i København viser billedkunstner Barbara Wilson nu sin udstilling OBJECTS OF DESIRE! på Biblioteket Frederiksberg. Udstillingen kan opleves i voksenudlånet på Hovedbiblioteket til og med d. 1. september.

Biblioteket Frederiksberg markerer at Pride indtager København den kommende tid. Barbara Wilson har med udstillingen OBJECTS OF DESIRE! taget magten fra manden og vendt projektøren rundt – mod den unge mand. Hun har skabt en række portrætter af drengen på tærsklen til at blive den unge mand, der nu kan opleves her på biblioteket.

Drengeportrætterne har en fascinerende og nærmest foruroligende effekt på betragteren. Der er noget, der føles næsten forbudt ved at placere drenge og unge mænd i en position, der sensualiserer og objektificerer dem og kaster en form for seksualiseret blik på ungdommen og ynglingen som figur. Drengene er tidsløse, poetiske, introverte og uopnåelige. 

Barbara Wilson er billedkunstner, installationskunstner, performer, underviser. Hun er uddannet mag.art i billedkunst og kunst historie på Kunstakademierne i Amsterdam og Poznan og har vist flere udstillinger i både Europa og USA.

Udstillingen kan opleves i voksenudlånet på Hovedbiblioteket fra d. 8. august til og med d. 1. september.