Storm P. Dage på Medborgercentret Nordens Plads

28.09.20
Storm P. har indtaget Nordens Plads i skikkelse af to fantastiske gavlmalerier. Det markerer vi på Medborgercentret Nordens Plads med ”Storm P. Dage” i uge 43.

Storm P. kan som få andre fascinere og underholde, og hans værker er stadig stor kilde til latter, refleksion og inspiration. Gennem hele hans virke har tilknytningen til Frederiksberg ofte været til at få øje på, men med de fine vægmalerier, der er opført rundt omkring på byens gavle, er forbindelsen blevet endnu mere tydelig.

De seneste vægmalerier, der er kommet til, pryder gavlene, der kan ses fra hjørnet af Sofus Francks Vænge og Helge Rodes Allé. En kort gåtur derfra ligger Medborgercentret Nordens Plads, og her vil vilgerne markere, at Storm P. på denne måde på er blevet en farverig del af nabolaget.

Det gør vi med foredrag, familieudflugt og cykeltur rundt på Storm P.s Frederiksberg. Du kan finde alle arrangementerne, der finder sted fra d. 21-25. oktober i Biblioteket Frederiksbergs arrangementskalender. Se alle arrangementerne til Storm P Dage.

Tags