Tag på kulturel cykeltur på Frederiksberg

Har du savnet dine lokale kulturinstitutioner? Hop på cyklen og besøg dem. Hvert sted får du små oplevelser, så pak cykelkurven og tag turen, lige når du vil.

Frederiksbergs kulturinstitutioner har været lukkede i en periode. Nu åbner mange af dem heldigvis op igen, men ikke alt er ved det gamle. Sammen med KU.BE, Teatret Riddersalen, Musikhøjskolen og Kirkerne på Frederiksberg har Biblioteket Frederiksberg udviklet en fælles cykeltur, der giver dig overraskende kulturoplevelser - udendørs og med god afstand til andre.

Du kan fx se bistader og hoppe i trampolin hos KU.BE, lytte til musikalske fortællinger i lydbrøndene på Solbjerg Plads, besøge Tommy Seebachs gravsted, fange verdens mindste musikinstrument hos Musikhøjskolen eller opleve friluftsforestillingen "Vejene vi går på" hos Riddersalen. Fra Riddersalen kan du også bevæge dig videre ud på en lokalhistorisk rute med fortællinger om bl.a. konger, dronninger og vilde dyr. En rute, der også er udviklet i samarbejde med biblioteket.

Vi håber på at inspirere dig til at besøge dine lokale kulturinstitutioner og få en god oplevelse. Ruten kan du tilrettelægge helt som du vil. Dog er der enkelte oplevelser, der kun kan opleves i bestemte tidsrum, eller hvor der skal bestilles billet.

Aktiviteterne kan opleves til og med søndag den 28. juni. Hent kortet og programmet i bunden af denne artikel. 
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektleder Astrid Tschuden på asts01@frederiksberg.dk.

God tur!