Foto: Daniel Hjorth

"Det handler om at holde et fokus"

Af Anonym
02.02.21
Musiker Nikolaj Manuel Vonsild har fundet motivation i især én sang under pandemien.

Det fortæller When Saints Go Machine-forsangeren om i et nyt afsnit af Min tone i livet, bibliotekets musikpodcast.

Sangen, der har hjulpet Nikolaj med at finde fokus og energi i den usædvanlige tid, er "Hussle & Motivate" med den amerikanske west coast-rapper Nipsey Hussle, der omkom på tragisk vis i 2019.

Teksten og sangens energi holder Nikolaj motiveret og hjælper ham med at fokusere på, hvad der er vigtigt for at komme igennem dagen, når han ikke har udsigt til koncerter, rejser eller bare den hverdagslige kontakt med andre mennesker.

Afskåretheden har også påvirket den musik, When Saints Go Machine har lavet i corona-perioden.

Hør Nikolaj fortælle, hvorfor han synes, at udadvendt og bredt appelerende musik har fået en vigtigere rolle i lyset af pandemien.  

Nikolaj og resten af When Saints Go Machine udgiver 12. marts albummet Emotional, der også er soundtrack til DR3-serien Lover.

Hør singleforløberne "Emotional" og "Seized the Light"

Nikolaj Manuel Vonsild er også en del af duoen Cancer og trioen KhalilH2OP.

Følg Min tone i livet

Du kan høre alle afsnit af Min tone i livet her, ligesom du kan abonnere på podcastserien i din foretrukne podcast-app (søg på "Min tone i livet" eller "Biblioteket Frederiksberg").

Hør hvordan én enkelt sang fik betydning for Leonora Christina SkovKasper HoltenPelle Peter JencelRaske PengeLucy LoveBrian Holm og Jacob Mielcke - og mange, mange andre.

Nye afsnit udkommer hver onsdag morgen.  

Vil du også være med? 

Har du selv en god historie med et stykke musik, der har haft betydning for dig, og har du lyst til at fortælle om det i et afsnit af podcastserien?

Så send en mail til kulturformidler Morten Ammitzbøll på moam02@frederiksberg.dk.

Materialer