Foto: Filmstriben

365 Frederiksberg-børn gik til Børnenes Danmarksindsamling

Fra d. 9. januar – 4. februar havde vi besøg af 674 børn, der deltog i Vinterbogsevents, maker aktiviteter og Sprogstart. De kilometer de gik i forbindelse med deres besøg bragte i alt 13.480 kr. til Børnenes Danmarksindsamling.

Tak for jeres besøg

Den sidste måned har 365 skoleelevers og institutionsbørns besøg i Børnebiblioteket været en del af Børnenes Danmarksindsamling - Vi går sammen.

Det betyder, at de kilometer børnene gik frem og tilbage er blevet omregnet til kroner, fordi Novo Nordisk Fonden donerede 20 kr. til Danmarks Indsamling for hver gået kilometer. Det blev til i alt 13.480 kr.

Se et udvalg af Vinterbøgerne her:

Danmarks Indsamling 2023

Danmarks Indsamling er et samarbejde mellem DR og 12 danske organisationer. Læs mere om Danmarks Indsamling 2023 på www.danmarksindsamling.dk

Om Danmarks Indsamling-projektet i Syrien:
Novo Nordisk Fondens donation går til et Danmarks Indsamlings-projekt i Syrien. Projektet administreres af Røde Kors og bidrager aktivt til FN’s Verdensmål. Røde Kors støtter krigsramte børn og unge i Syrien med at genopbygge deres mentale og fysiske sundhed samt styrke deres evne til at skabe sig en bedre fremtid.