Alle biblioteker er lukket

12.03.20
Alle biblioteker er midlertidigt lukket for at forebygge coronasmitte. Du kan stadig låne lydbøger og ebøger online - ligesom alle vores mange digitale tilbud er tilgængelige her på fkb.dk.

Biblioteket er lukket frem til den 18. maj, hvor Hovedbiblioteket genåbner. Flere informationer om genåbningen følger her på fkb.dk.

Spørgsmål og svar

Nedenfor har vi samlet svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte bliver stillet. Du kan også skrive til os på biblioteket-sag@frederiksberg.dk.

Kan jeg aflevere mine materialer?
Nej, det er ikke muligt at aflevere lånte bøger i lukkeperioden. Hverken i automaterne eller personligt. Du skal altså beholde bøgerne hjemme hos dig selv.

Jeg kan ikke aflevere mine bøger, får jeg så en bøde?
Der vil ikke blive opkrævet nye gebyrer ved for sent afleverede bøger, mens biblioteket holder lukket. Der skal stadig betales gebyr for bøger, der skulle have været afleveret inden 11. marts og ikke er afleveret rettidigt.

Vil det fortsat være muligt at bruge bibliotekets digitale tilbud?
Ja, alle vores online tilbud som fx eReolen, Filmstriben og RB digital kan forsat benyttes. Vi har også udviklet en række nye digitale tilbud som Book en bibliotekar online og Borgerservice via Skype her under lukkeperioden 

Kan jeg reservere bøger til afhentning, når biblioteket åbner igen?
Nej, det er desværre ikke muligt at reservere bøger, mens vi holder lukket. Bøger, du har reserveret før den 11. marts, kan afhentes, når biblioteket genåbner.

Kan jeg ringe og skrive til biblioteket?
Vores telefonbetjening er lukket, men du er velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på mail til biblioteket@frederiksberg.dk

Hvornår regner I med at åbne igen?
Frederiksberg Hovedbibliotek åbner igen mandag den 18. maj. Men det bliver til et lidt anderledes bibliotek med færre tilbud, hvor det vil være muligt at låne og aflevere bøger, mens mange andre aktiviteter og tilbud ikke vil være tilgængelige, herunder ophold på biblioteket. 

Læs alle spørgsmål og svar relateret til lukningen.