Alle biblioteker lukker fra 9. december - 8. februar

08.12.20
Biblioteket Frederiksberg er fra onsdag den 9. december midlertidigt lukket, og vi må endnu en gang være sammen hver for sig. Du kan stadig låne lydbøger og e-bøger online - ligesom alle vores mange digitale tilbud og services er tilgængelige her på fkb.dk.

Spørgsmål og svar

Nedenfor har vi samlet svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte bliver stillet. Du kan også skrive til os på biblioteket-sag@frederiksberg.dk.

English version of our FAQ on the closing of the libraries.

Kan jeg aflevere mine materialer?
Nej, du kan ikke aflevere dine bøger i lukkeperioden - den udendørs afleveringsautomat ved Hovedbiblioteket er også lukket. Vi opfordrer dig i stedet til at forny din lån online på fkb.dk eller i biblioteksapp'en, Biblioteket, som du kan hente i Google Play eller App Store.

Jeg kan ikke aflevere mine bøger, får jeg så en bøde?
Der vil ikke blive opkrævet gebyrer for bøger, som havde afleveringsfrist under bibliotekernes nedlukning. Der skal stadig betales gebyr for bøger, der skulle have været afleveret inden 9. december og ikke er afleveret rettidigt.

Jeg har modtaget en saldoopgørelse i min e-Boks. Skal jeg virkelig erstatte et materiale, når jeg ikke kan aflevere det?
Nej. Du skal blot gøre, som der står i brevet: aflevér, når bibliotekerne genåbner. Når du gør det, bliver erstatningen automatisk annulleret. Vi opkræver ingen gebyrer i lukkeperioden.

Vil det fortsat være muligt at bruge bibliotekets digitale tilbud?
Ja, alle vores online tilbud som fx eReolen, Filmstriben og RB digital kan forsat benyttes - ligesom du fortsat kan benytte digitale services som Book en bibliotekar online og Borgerservice via Skype

Kan jeg reservere bøger til afhentning, når biblioteket åbner igen?
Nej, det er desværre ikke muligt at reservere bøger, mens vi holder lukket - opret i stedet en huskeliste med de titler, du gerne vil reservere. Bøger, du har reserveret før den 9. december, kan afhentes, når biblioteket genåbner. Hvis du ikke længere er interesseret i din reservering, kan du slette den på www.fkb.dk i din brugerprofil.

Kan jeg ringe og skrive til biblioteket?
Ja, vores telefonbetjening er åben alle hverdage fra klokken 10.00 - 16.00. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på mail til biblioteket@frederiksberg.dk

Hvornår regner I med at åbne igen?
Bibliotekernes genåbning er nu foreløbigt udskudt til mandag 8. februar.

Læs alle spørgsmål og svar relateret til lukningen.