Biblioteket genåbner den 21. april

05.04.21
Der er forår i luften, og samtidig med at alting springer ud, genåbner biblioteket endelig.

Vi kan endnu ikke svare dig på, hvordan og hvorledes genåbningen kommer til at foregå. Men vi skal nok holde dig opdateret her på siden.

Indtil da kan du stadig reservere og hente bøger på hovedbiblioteket og benytte vores services som Book en bibliotekar og Bogslugeren.  

Book en bibliotekar: https://fkb.dk/book1bibliotekar

Bogslugeren: https://fkb.dk/bogslugeren
 
Vi glæder os til at se dig!


Hvordan ser det ud indtil 21. april 2021

Kan jeg aflevere mine materialer?

Ja, vi har åbnet for aflevering i vores udendørs automat ud mod Solberg Plads på siden af Hovedbiblioteket. Automaten er åben for aflevering mandag til torsdag 8.00-17.30, fredag 8.00-17.00 og lørdag 10.00-14.00

Lånetiden er overskredet - får jeg så en bøde? 

Nej, vi opkræver ikke gebyrer for lån, som havde afleveringsfrist under bibliotekernes nedlukning. Når bibliotekerne igen åbner, vil der være en gebyrfri periode på 3 uger. Herefter vil  gebyrer for overskridelse af lånetiden blive udmålt efter materialernes oprindelige afleveringsfrist.

Jeg har modtaget en saldoopgørelse i min e-Boks. Skal jeg virkelig erstatte et materiale, når jeg ikke kan aflevere det?

Nej. Du skal blot aflevere dine lån i den udendørs automat på Solberg Plads eller når vi genåbner. Når du afleverer, bliver erstatningen automatisk annulleret.

Kan jeg reservere bøger?

Ja, vi har åbnet op for reserveringer på www.fkb.dk og på bibliotek.dk til afhentning i forhallen på hovedbiblioteket. Reserveringerne afløser bogposerne. Når din reservering er klar til afhentning, sender vi dig en sms eller en mail med besked om, hvornår du kan hente den. Hovedbiblioteket er åben for afhentning mandag til torsdag 10.00-19.30, fredag 10.00-17.00 og lørdag 10.00-14.00. 

NB! Hvis du har afhentningssted på et af vores lokalbiblioteker og gerne vil aktivere de reserveringer, du står i kø til, skal du midlertidigt ændre afhentningssted til hovedbiblioteket, som pt. er det eneste sted, som er åbent for afhentning af reserveringer. Du gør det i din brugerprofil ved at logge på med CPR og pinkode. Du er også meget velkommen til at kontakte biblioteket, så hjælper vi dig gerne. Ring på 38 21 18 00 eller send os en mail på biblioteket-ekspeditionen@frederiksberg.dk 

Er det fortsat være muligt at bruge bibliotekets digitale tilbud?

Ja, alle vores online tilbud som fx eReolenFilmstriben og eReolen Global kan forsat benyttes - ligesom du fortsat kan benytte digitale services som Book en bibliotekar online og Borgerservice via Skype


Kan jeg komme i kontakt med biblioteket?

Ja, du kan ringe til os på 3821 1800 hverdage fra klokken 10 - 16. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på mail til biblioteket@frederiksberg.dk