Pandabørn optræder på Biblioteket Frederiksberg
Pandabørn optræder på Biblioteket Frederiksberg

Fra Kina til Danmark: Pandabørn optræder på Biblioteket Frederiksberg

01.04.19
To pandaer fra Kina kommer til Zoologisk Have i København i april. I den forbindelse opfører 23 kinesiske børn en musical om pandaernes rejse til Danmark på Biblioteket Frederiksberg.

Fra den 11. april bliver to pandaer udstationeret i Zoo København. Det er en stor og sjælden begivenhed, som vil blive fejret i hele Danmark. 23 kinesiske børn fra pandaernes hjemby i Kina, Chengdu, gæster i den forbindelse Biblioteket Frederiksberg den 13. april, hvor de vil opføre en musical specielt lavet til Danmark.

Musicalen handler om to pandaer, der kommer til Danmark. Den er skabt ud fra en lignende performance kaldet "Panda Dance", som er en meget populær børnemusical, der fast opføres på Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding. Det er et videns- og undervisningscenter om pandaer, som har egen teaterscene.

Pandamusicalen er inviteret til Danmark af foreningen NordPlus - Connecting Denmark and China. Den officielle åbning af det nye pandareservat i Zoo sker den 11. april kl. 9.00, hvor H.K.H. Kronprinsesse Mary også deltager. De to pandaer er en gave fra Kina til dronning Margrethe.

Praktiske oplysninger
Hvornår: Lørdag den 13. april 2019 kl. 11:30
Hvor: Frederiksberg Hovedbibliotek, Falkoner Plads 2, 2000 Frederiksberg  
Varighed: 25 min. | Alder: for alle

Fri adgang uden billet. 


For flere informationer

Astrid Myrup, kulturformidler, Biblioteket Frederiksberg, asmy01@frederiksberg.dk
Stine Torp Carlsen, kommunikationsansvarlig, Biblioteket Frederiksberg. chca03@frederiksberg.dk