Frederiksberg Børnenes Danmarks Indsamling 2023

Gå en tur og hjælp med at samle ind til udsatte børn i Syrien.

Fra d. 9. januar til d. 4. februar har Biblioteket Frederiksberg valgt at deltage i Børnenes Danmarks Indsamling.

DR Børn og en række samarbejdspartnere engagerer landets børn og unge i den gode sags tjeneste, og Novo Nordisk Fonden donerer 20 kr. til Danmarks Indsamling for hver gået kilometer, der registreres på dr.dk/vigårsammen.

Børnenes Danmarks Indsamling giver alle Danmarks børn mulighed for at bidrage til den årlige Danmarks Indsamling. Det skal nemlig ikke kun være de voksne, der får glæden af at samle ind til et godt formål. Børnene i Danmark kan også gøre en forskel for andre.

I forbindelse med bl.a. besøg af ca. 800 lokale skoleelever Biblioteket Frederiksbergs Vinterbogen-events, er det oplagt at tage del i Børnenes Danmarks Indsamling.

Registrer din tur til biblioteket og vær med

Har din familie også lyst til at støtte Børnenes Danmarks Indsamling ved at registrere jeres gåtur til biblioteket, så er I velkomne til at registrere antal kilometer på www.dr.dk/vigårsammen.
Hver en kilometer gået af et barn tæller, når man registrerer den.

Danmarks Indsamling 2023

Danmarks Indsamling er et samarbejde mellem DR og 12 danske organisationer. Læs mere om Danmarks Indsamling 2023 på www.danmarksindsamling.dk

Om Danmarks Indsamling-projektet i Syrien:
Novo Nordisk Fondens donation går til et Danmarks Indsamlings-projekt i Syrien. Projektet administreres af Røde Kors og bidrager aktivt til FN’s Verdensmål. Røde Kors støtter krigsramte børn og unge i Syrien med at genopbygge deres mentale og fysiske sundhed samt styrke deres evne til at skabe sig en bedre fremtid.