Frederiksberg Hovedbibliotek moderniseres

11.01.22
Hovedbiblioteket moderniseres med længere åbningstider og et nyt loungeområde, som understreger bibliotekets arkitektur. Arbejdet er begyndt og bliver færdigt den 2. maj

Med sine rene linjer, varme røde sten og irgrønne kobbertag er Frederiksberg Hovedbibliotek et af Danmarks smukkeste biblioteker, og ved dets indvielse den 1. oktober 1935 var det banebrydende. Nu bliver det klassiske hovedbibliotek gjort nutidigt og ført tilbage til 1935 på én og samme tid.  

Moderniseringen omfatter en større renovering af vægge og gulve, en mindre ombygning af forhallen samt en helt ny og indbydende lounge og nyindretning med masser af plads til inspiration og læsning.

Efter moderniseringen vil hovedbiblioteket også kunne benyttes selvbetjent i ydertimerne, så du fremover vil kunne besøge biblioteket fra klokken 7.00 – 22.00 alle ugens dage.

Dele af hovedbiblioteket lukker ned i etaper, så du under ombygningen fortsat vil kunne benytte biblioteket og dets tilbud. Der kan dog forkomme støj, ligesom materialerne vil skifte plads undervejs. For studiepladser henviser vi Biblioteket Danasvej. 

Tidsplan frem til genåbningen den 2. maj 

14. april – 1. maj:  Hovedbiblioteket er lukket 
Den 14. april går vi i gang med den sidste del af den omfattende renovering af hovedbiblioteket. Frem til den 1. maj vil hovedbiblioteket derfor være lukket. Mens vi holder lukket, kan du ikke reservere nye bøger. Det gælder for alle biblioteker.

2. maj: Hovedbiblioteket genåbner
Vi glæder os til at genåbne et flot og moderniseret hovedbiblioteket. Fra den 2. maj kan du også benytte biblioteket selvbetjent fra klokken 7 – 22. Husk blot dit sundhedskort og din bibliotekskode på fire cifre. Du kan fortsat møde personale på hovedbiblioteket fra klokken 10 – 19 på hverdage og fra klokken 10 – 14 om lørdagen.

3. maj: Åbningsfest klokken 16 - 18 
Genåbningen fejres med musik, indslag, kage og taler af borgmester Michael Vindfeldt og formanden for Kultur- og fritidsudvalget Lotte Kofoed.  Alle er velkomne. 

Har du spørgsmål, så tag endelig fat i os på biblioteket eller ring til os på 38 21 18 00.