Frederiksberg Hovedbibliotek moderniseres

11.01.22
Hovedbiblioteket moderniseres med længere åbningstider og et nyt loungeområde, som understreger bibliotekets arkitektur. Arbejdet er begyndt og forventes færdigt i april 2022. Du vil under ombygningen fortsat kunne benytte biblioteket og dets tilbud.

Med sine rene linjer, varme røde sten og irgrønne kobbertag er Frederiksberg Hovedbibliotek et af Danmarks smukkeste biblioteker, og ved dets indvielse den 1. oktober 1935 var det banebrydende. Nu bliver det klassiske hovedbibliotek gjort nutidigt og ført tilbage til 1935 på én og samme tid.  

Moderniseringen omfatter en større renovering af vægge og gulve, en mindre ombygning af forhallen samt en helt ny og indbydende lounge og nyindretning med masser af plads til inspiration og læsning.

Efter moderniseringen vil hovedbiblioteket også kunne benyttes selvbetjent i ydertimerne, så du fremover vil kunne besøge biblioteket fra klokken 7.00 – 22.00 alle ugens dage.

Dele af hovedbiblioteket lukker ned i etaper, så du under ombygningen fortsat vil kunne benytte biblioteket og dets tilbud. Der kan dog forkomme støj, ligesom materialerne vil skifte plads undervejs. For studiepladser henviser vi Biblioteket Danasvej. 

Tidsplan

24. januar - 27. januar:  Hovedbiblioteket er lukket
Arbejdet med forhallen går nu i gang. Det betyder, at Frederiksberg Hovedbibliotek lukker fra den 24. januar til og med den 27. januar.

28. januar - april: Indgang til hovedbiblioteket fra Solbjergvej 23
Når hovedbiblioteket åbner igen den 28. januar, vil der kun være indgang fra Solbjergvej 23 frem til marts 2022, hvor arbejdet forventes færdigt.

28. januar - april: Ingen adgang til hovedbiblioteket for gangbesværede 
I denne periode vil der desværre ikke være adgang for gangbesværede til hovedbiblioteket. Vi henviser i stedet til Biblioteket Danasvej eller Biblioteket Godthåbsvej.  

28. januar - april: Ingen adgang til tilbygningen
Du vil i stedet finde en samling af børnebøger og andre materialer i voksenudlånet (Litteraturens sal). 

Har du spørgsmål, så tag endelig fat i os på biblioteket eller ring til os på 38 21 18 00.