Gå i Børnebiffen derhjemme

15.12.21
Første december 2021 blev Børnebiffen gjort tilgængelig for alle familier online.

Har du børn i alderen 3-7 år, så har du netop fået en god mulighed for at se kvalitetsfilm hjemmefra – og åbne børnenes øjne for film, som I ikke finder på streamingtjenesterne. Børnebiffen er både korte og lidt længere film udvalgt af Det Danske Filminstitut til henholdsvis 3-5-årige og 5-7-årige børn.

Børnebiffen.dk rummer næsten 400 titler og der er er ingen begrænsninger på, hvor mange film man kan se på Børnebiffen.dk – så I kan se jeres yndlingsfilm igen og igen. Der er både nye film og gamle kendinge som Cirkeline og Bennys Badekar i blandt de mange titler. I kan også finde kortfilm bygget på kendte børnebøger som fx Vitello eller serien om Lili.

Portalen er bygget op omkring flotte og stemningsfulde billeder fra de mange spændende film, og er enkel og inspirerende for børnene at klikke rundt på – alene eller sammen med en voksen. 

Man kan se film fra både Danmark og mange andre lande i Børnebiffens filmsamling. Filminstituttet finder og indkøber løbende de bedste kortfilm for små børn fra bl.a. Tyskland, Sydkorea, Rusland, New Zealand og Australien.

Gå direkte til Børnebiffen ved at klikke på linket her – du skal blot logge ind med dit bibliotekslogin.

Du kan se alle vores digitale tilbud til børn ved at klikke her.