Gamingugen - Prøv kræfter med gaming

Dyst mod hinanden, bliv klogere på gaming og mød morgendagens esportsstjerner.

Vær med, når Hovedbiblioteket sammen med Medierådet for Børn og unge sætter fokus på gaming. 

Esport for sjov og alvor

Tirsdag d. 8. november kl. 16.30-18.30 inviterer vi forældre og børn +11 år til at dyste i valorant og høre med, når spillere fra Frederiksberg esportsforening Falcons fortæller om, hvad de får ud af at tage gaming seriøst - og måske gå efter det som en levevej.
Træneren fortæller om, hvad han ser som nogle af de helt store fordele ved e-sport, og endelig får I selv lov til at prøve kræfter med Valorant og Fifa på foreninges Gamingtower.
Vi lover at både børn og forældre vil gå fra arrangementet med mere respekt for, hvad det kræver at game på højt niveau og en fælles spilleoplevelse.
Læs mere og tilmeld jer her

Spil, læs og leg i Alfons Åbergs Verden – gaming for begyndere

Lørdag d. 12. november kl. 10.30-13.00 inviterer vi børn mellem 2 og 6 år og deres voksne til jeres første gaming-event, hvor I sammen kan blive introduceret til sjove og gode historier, der både kan spilles, læses og leges. Vi har valgt nogle spil, der kan spilles på både ipads og telefoner.
Computerspil kan være både sjove, lærerige og ikke mindst hyggelige at være fælles med sine børn om. Vi præsenterer kvalitetsspil til småbørn på storskærm og fortæller om, hvad man kan kigge efter som forælder, når man vurderer spil til børn.
Læs mere og tilmeld jer her

Inspiration: Bøger om gaming og esport