Gør en god gerning: vær med i Danmarks Indsamling 2021

13.01.21
Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre lidt. Gør en god gerning, og hjælp DR og Danmarks biblioteker med at samle ind til udsatte børn i Syrien.

Sådan lyder budskabet fra den 11. januar og frem til den 6. februar, hvor Danmarks Indsamling kulminerer i et stort show. DR Ramasjang, Friluftsrådet, FDF og landets biblioteker samler ind til Danmarks Indsamling 2021 sammen med de yngste danskere fra 4-8 år.

Hvad kan du gøre?

Du kan være med til at gøre en forskel ved at udføre en eller flere gode gerninger. Novo Nordisk Fonden donerer 20 kroner til Danmarks Indsamling for hver gerning, der registreres. Læs mere om hvordan du deltager og registrerer dine gode gerninger på Gode gerninger. Når du har registreret din gode gerning, kan du printe dit velfortjente godhedsdiplom.

Gode gerninger i børnelitteraturen

Som sagt siges det, at gode gerninger smitter, men hvad er egentlig en god gerning? Børnelitteraturen er fyldt med gode, velmenende forsøg på at gøre en god gerning. Biblioteket Frederiksberg vil i den kommende tid komme med bud på titler, der både kan inspirere til at gøre en god gerning og indbyde til refleksion omkring den gode gernings natur.

Vi glæder os til at dele sjove og spændende læseoplevelser med dig og forhåbentlig inspirere til masser af gode gerninger!