IT caféerne søger frivillige

Af Anonym
03.01.17
IT-caféerne på Hovedbiblioteket og Medborgercentret Nordens Plads søger frivillige.

Jette er frivillig i IT-cafeen i Medborgercentret Nordens Plads, det tidligere Domus Vista. Hun er selv stor bruger at IT i hverdagen og tænkte, at her kunne hun gøre en forskel indenfor et område, hun selv holder meget af.

Når IT-caféen er åben, kommer der som regel 2-3 brugere i løbet af de par timer, der er åbent. Nogle gange kommer der slet ingen og andre gange kommer der 5-6 mennesker på én gang. Til tider står der ligefrem folk i kø for at få Jettes hjælp, når hun møder ind. Så spørger hun, hvem der kom først, og det ved de altid selv. Afhængigt af hvilke IT problemer, folk kommer med, kan det nogle gange lade sig gøre at hjælpe flere af de fremnmødte på én gang.

De gange, hvor der ikke kommer så mange, er der også plads til at man kan få en snak sammen om andet end IT. Nogle kommer måske forbi bare for at ønske god ferie og kommer tilbage for at sige velkommen hjem igen. Andre kommer hen til IT-caféen hver gang, de skal have lavet opdateringer.  De ved godt, hvordan man gør, men de er mest trygge ved at sidde i IT-cafen og gøre det.

Du kan høre Jette fortælle om at være frivillig i IT-caféen her: video-1483447943.mp4


Hvis du kunne tænke dig at være frivillig i IT-cafeen på Hovedbiblioteket, kan du kontakte bibliotekar Rebekka Mohr på remo01@frederiksberg.dk.

Hvis du kunne tænke dig at være frivillig i IT-caféen i Medborgercentret Nordens Plads, kan du kontakte bibliotekar Karen Lise Gutfelt påkagu01@frederiksberg.dk