klar, parat, skolestart

02.05.18
Det er en stor ting at skulle starte i skole og Biblioteket Frederiksberg vil gerne give de nye skolebørn den bedste skolestart. Børnene kan derfor hente en Vitello-pose fyldt med gode bøger til skolestart og små gaver, prøve at gå i skole som i gamle dage og dele deres første skolebillede på biblioteket.

For mange 5- og 6-årige nærmer skolelivet sig med hastige skridt – nogen er startet i SFO, nogen gør det lige om lidt og andre tager springet efter sommerferien. Ens for alle er, at børnene er spændte på det nye liv i og omkring skolen. For at hjælpe de nye skolebørn med at få den bedste start på skolelivet, markerer biblioteket den store dag med:

  • en udstilling hvor børn kan prøve at gå i skole som i gamle dage
  • udlån af skolestartsposer med bøger om skolestart og små gaver, som kan skabe afsæt for gode samtaler med barnet om at starte i skole

Fakta

  • Man kan hente en gratis skolestartpose frem til midten af august på Biblioteket Frederiksbergs hovedbibliotek og filialerne Godthåbsvej, Medborgercentret Nordens Plads og Danasvej i den bemandede åbningstid. Posen og gaverne kan man beholde, men bøgerne skal afleveres igen. 
  • Man kan låne en skolestartpose til sit barn, eller barnet kan låne den på sit eget lånerkort.
Tags
Materialer