Kom til Danish Game Week på biblioteket

01.11.18
Prøv kræfter med alle former for gaming og spil, når Biblioteket Frederiksberg fejrer Danish Game Week i uge 45. Retro-gaming, figurmaling og nye brætspil er blot et lille udvalg af ugens aktiviteter.

Danish Game Week holdes på biblioteker i hele Danmark i uge 45, og på Frederiksberg Hovedbibliotek bliver der lagt særligt vægt på glæden ved at spille computerspil og brætspil sammen.

” Vi vil gerne være med til at sprede spilkulturen og vise, at den er social og hører hjemme på et bibliotek. Ugen er en god mulighed for at prøve kræfter med nye og gamle spil – digitale som analoge-  som du måske ikke har prøvet før og dyrke spilfællesskaberne i brætspil og figurmaling. Vi glæder os til at se en masse børn og voksne, der mødes om glæden ved spil,” siger Anna-Sofie Bruun, Kulturformidler, Biblioteket Frederiksberg.

Alle aktiviterne foregår på Frederiksberg Hovedbibliotek og der ,er fri entré.

Program for Danish Game Week

Retrogaming for hele familien
Prøv kræfter med klassiske konsolspil fra højde punkter i spilhistorien som fx Super Nintendo, Sega Mega Drive, Nintendo 64, PlayStation 1 og Nintendo Wii.
Fra den 1. november – 11. november i bibliotekets åbningstid.

Tanker & bobler om spil og afhængighed
Kom og få en videns indsprøjtning og et glas bobler, når Ph.d., psykolog, og adjunkt ved IT-Universitetet i København, Rune K. L. Nielsen, giver et indblik i den videnskabelige debat om computerspil og afhængighed. 
Torsdag den 8. november klokken 17.30 – 19.30.

Brætspillet Itchy Monkey (8 år +)
Mød spildesigneren bag det nye brætspil Itchy Monkey og hør om processen - fra du får den gode ide til et spil til, at det kan købes i butikken. Du kan selvfølgelig også prøve at spille Itchy Monkey.
Lørdag den 10. november klokken 11- 14.

Mød forfatteren til Gamerz (8 år +)
Forfatteren til den populære serie Gamerz, Kasper Hoff, fortæller om sin inspiration til serien og om hans egne yndlingsspil.
Lørdag den 10. november klokken 13 – 14.

Lær at male figurer (8 år +)
Få tips og tricks til, hvordan du maler de flotteste figurer til Warhammer og andre spil.
Lørdag den 10. november klokken 11 – 14.

Kod dit eget spil (7-10 år med voksen)
Ved hjælp af et bræt, farverige brikker og en iPad kommer du let i gang med at kode og spille dit helt eget computerspil.
Søndag den 11. november klokken 13 – 15.30.

Læs mere på http://fkb.dk/tags/danish-game-week

For mere information
Stine Torp Carlsen, kommunikationsansvarlig, chca03@frederiksebrg.dk, 40830770
Anna Sofie, Kulturformidler, anbr13@frederiksberg.dk , 45 28 98 23 60

Materialer