Løvehjerte - Læse- og litteraturfestival på Frederiksberg
Løvehjerte - Læse- og litteraturfestival på Frederiksberg

LØVEHJERTE - en ny læse- og litteraturfestival på Frederiksberg

14.01.20
Frederiksberg vil summe af børne- og ungdomslitteratur, når en ny læse- og litteraturfestival på Frederiksberg løber af stablen den 25. januar fra klokken 11.00 -17.00.

Litteraturfestivalen foregår på Kanton 27 og på Frederiksberg Hovedbibliotek og skal skabe læselyst og skriveglæde blandt børn og unge på Frederiksberg.

Ane Cortzen er vært på dagen, hvor der vil være forfatter-oplæsninger af både børne- og ungdomsbøger, børnebogs-bingo med gode præmier og tre skrive- og tegneworkshop for børn og unge mellem 10 – 15 år. 

LØVEHJERTE er støttet af og blevet til i samarbejde med Statens Kunstfond, Frederiksberg Fonden, Frederiksberg Kommune - Kultur- og Fritidsudvalget, Biblioteket Frederiksberg, Kanton27, PlotCast og VIKING creas.
Festivalens logo er tegnet af den prisvindende illustrator Otto Dickmeiss.

Læs mere om festivallen på  www.facebook.com/lovehjertefest

Forfatter og illustrator Jan Oksbøl Callesen holder workshop for børn og unge. Kom og lær, hvordan du skriver og tegner dine egne historier.
https://fkb.dk/arrangementer/boern-foraeldre/loevehjerte-laer-skrive-med-billeder-10-15-aar

Forfatter og dramatiker Marie Louise Cornelius holder workshop for børn og unge. Kom og lær, hvordan du skriver et manuskript og udvikler spændende karakterer til teater, film og tv-serier.  
https://fkb.dk/arrangementer/boern-foraeldre/loevehjerte-laer-skrive-et-manuskript-10-15-aar

Forfatter og tegneserieskaber Palle Schmidt holder workshop for børn og unge. Kom og lær, hvordan du skriver din egen historie.
https://fkb.dk/arrangementer/boern-foraeldre/loevehjerte-laer-skrive-din-egen-historie-10-15-aar