Musikbiblioteket Live: Når litteratur bliver til lyd

05.04.18
Torsdag d. 12. april kl. 17.00-18.00 sætter Biblioteket Frederiksberg spot på forholdet mellem litteratur og musik sammen med Sofie Kragh-Müller, forfatter og medlem af det nystartede musikfælleskab LUCY BLOOM.

Lyd og litteratur rykker tættere på hinanden i disse år, hvor vi ser masser af eksempler på, at forfattere og musikere sammen skaber interessante hybrider mellem litteratur og musik.

Et af de nyeste er det eksperimenterende musikfællesskab LUCY BLOOM, der baserer sig på forfatteren Sofie Kragh-Müllers tekster om relationer og hierarkier såsom dyr vs. menneske, natur vs. kultur og kvinde vs. mand.

TORSDAG D. 12. APRIL KL. 17.00-18.00 gæster Sofie Kragh-Müller Biblioteket Frederiksberg til en musikalsk artist talk.

I samtale med bibliotekets kulturformidler Morten Ammitzbøll deler hun sine tanker om, hvordan man sætter toner til litteratur, og hvordan indgår man som forfatter indgår i et musikalsk samarbejde. Undervejs gives der smagsprøver på LUCY BLOOMs musik.  

Arrangementet er gratis og kræver ingen billet. Læs mere her.

Arrangementet præsenteres af Biblioteket Frederiksberg og koncertklubben Frederiksberg Country Club og er en optakt til LUCY BLOOMs koncert i Frederiksberg Country Club lørdag d. 14. april kl. 21.00. Læs mere her.  

Om Sofie Kragh-Müller
Født 1974. Skønlitterær debut i 2013 med romanen “Profetens datter”, forlaget Tiderne Skifter. Seneste udgivelse er romanen “Hvordan man slipper væk” 2016. I foråret 2018 tilknyttet som husforfatter i Natkirken i Københavns Domkirke med støtte fra Statens Kunstfond. Medlem af Danske skønlitterære forfattere.

Musikbiblioteket Live
Er et nyt samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Frederiksberg Country Club, der præsenterer danske og udenlandske artister i intime rammer til en blanding af musik og samtale. Arrangementerne finder sted 2. torsdag i måneden på Biblioteket Frederiksberg, og to dage senere – 2. lørdag i måneden – giver artisten en mere traditionel koncert i Frederiksberg Country Club.

Sted
Biblioteket Frederiksberg
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg

For yderligere information:
Morten Ammitzbøll, kulturformidler, 38 211 884, moam02@frederiksberg.dk
Stine Torp Carlsen, kommunikationsansvarlig, 40830770, chca03@frederiksberg.dk 

www.fkb.dk