Nyt lydværk i lydbrøndene!

26.03.21
Få en helt særlig lydoplevelse i lydbrøndene på Solbjerg Plads, når du kan høre et lydkunstværk skabt af tre 4. klasser fra Skolen på La Cours Vej i samarbejde med lydkunstner Ingeborg Okkels.

Når du bevæger dig ud på Solbjerg Plads i det urbane smørhul mellem Hovedbiblioteket, CBS og Frederiksberg Centret kan du i de kommende uger få en helt unik lytteoplevelse. Kort tid inden landet lukkede ned i 2020 startede eleverne fra tre 4. klasser på Skolen på La Cours Vej arbejdet med at skabe et unikt, fælles lydkunstværk til lydbrøndene på Solbjerg Plads.

Lydkunstværket er kulminationen af et kunstnerisk forløb, hvor de mere end 70 elever er blevet klogere på 3D-lydformning, har testet deres egne evner til ’at lytte’, har foretaget hundredevis af lydoptagelser rundt om på Skolen på La Cours Vej og har fået kendskab til både lydredigering og –komposition.

Resultatet af elevernes store arbejde er mere end 680 unikke lydoptagelser og 17 små lydkompositioner, som er sat sammen til det endelige lydkunstværk, hvor lydene suser rundt i forskellige lydmønstre mellem de 32 højtalere på Solbjerg Plads.

Hele forløbet er foregået i tæt samarbejde med lydkunstner Ingeborg Okkels, der er tilknyttet Biblioteket Frederiksberg som en Artist in residence med støtte fra Statens Kunstfond.

 

Lydkunstværket kan høres på Solbjerg Plads:

Tirsdag og torsdag kl. 17.00 og 19.00.

Lørdage kl. 10.00.

Til og med 1. juni.

 

Læs mere om lydbrøndene og se det aktuelle program her: https://fkb.dk/lyd

 

(Lyttepartitur: Oversigt over lydenes bevægelser i de 32 nedgravede højtalere på Solbjerg Plads.)

Filer