Parat til skolestart?

03.05.21
Sommeren nærmer sig og snart er det skolestart for en helt ny årgang. Biblioteket Frederiksberg har igen pakket seje skolestartsposer, som kan lånes af alle de nye skolebørn.

Det er en stor ting at skulle starte i skole, og Biblioteket Frederiksberg vil gerne hjælpe de nye skolebørn godt på vej. Derfor har vi pakket en masse skolestartsposer spækket med bøger om at starte i skole, som kan lånes af de mange spændte børn og deres forældre.

Skolestartsposerne, som er fine muleposer pakket med bøger om at starte i skole, aktiviteter og lidt gaver, kan hentes i børnebiblioteket på Frederiksberg Hovedbibliotek samt på filialerne Godthåbsvej, Danasvej og Nordens Plads. I løbet af forsommeren vil Biblioteket også besøge de forskellige SFO'er i kommunen, hvor vi vil medbringe skolestartsposer, som kan lånes af alle nye skolebørn. 

Læs meget mere på vores skolestartsside, hvor du kan dykke ned i vores digitale skolestartsposer. Her kan du også få inspiration til hvordan du kan understøtte børns digitale dannelse gennem skolestarten, se vores oversigt over læringsapps som understøtter de kompetencer børn skal arbejde med i 0. klasse samt få inspiration til god litteratur om hvordan forældre kan understøtte deres børns skolegang. 

Biblioteket Frederiksberg ønsker alle kommende skolebørn en rigtig god skolestart!

Tags