Reservér og hent på biblioteket

04.03.21
Du kan igen reservere og afhente bøger under sikre forhold på Frederiksberg Hovedbibliotek.

Det er dog kun muligt at afhente reserverede bøger, da selve biblioteket fortsat holder lukket på grund af corona-nedlukningen.

Bøgerne skal du som altid reservere her på hjemmesiden eller i biblioteksapp’en. Herefter modtager du en sms eller e-mail, når din bog er klar til afhentning.

Du kan hente dine reserverede bøger:

  • Mandag - torsdag kl. 10.00 – 17.30.
  • Fredag kl. 10.00 – 17.00.
  • Lørdag kl. 12.00-14.

Når du henter dine bøger, så husk mundbind, at holde afstand og følge personalets anvisninger. Der er tale om et lukket afhentningsområde i forhallen, hvor du kan finde dine reserverede bøger og selv låne dem på en af selvbetjeningsautomaterne. 

Det er således fortsat ikke muligt at låne andre materialer på bibliotekets reoler eller få hjælp af personalet. Her henviser vi i stedet til vores services for voksne: book1bibliotekar og for børn: Bogslugeren.

Aflevering af bøger

Du kan fortsat kun aflevere dine bøger i den udendørs afleveringsautomat ved Solbjergvej 25. Automaten er åben for aflevering mandag til torsdag 10.00-17.30, fredag 10.00-17.00 og lørdag 10.00-14.00.

Der er fortsat ikke gebyrer på bøgerne, så du har ikke travlt. Gebyrfriheden fortsætter i tre uger efter, at bibliotekerne på et tidspunkt åbner for almindelig brug.
 

Har du gamle reserveringer?

Hvis du har reserveringer, du ikke nåede at hente før nedlukningen den 9.december, vil du modtage en ny reserveringsmeddelelse . Hvis du ikke længere har brug for dine reserveringer, kan du slette dem på www.fkb.dk eller i biblioteksapp’en, og andre kan få glæde af dem.

Reservér og hent erstatter tilbuddet om bogposer lørdag den 6. marts 2021.