Biblioteket er med på FRBdage
Biblioteket er med på FRBdage

Se programmet for FRBdage 2019

26.04.19
FRBdage er tre dage med gadefester, markeder, aktiviteter, musik og underholdning, som løber af stablen den 10.-12. maj - og Biblioteket Frederiksberg er selvfølgelig med. Programmet er nu online, så du kan allerede nu begynde at planlægge dine FRBdage.

Hele byens fest, FRBDAGE, begynder med en række fællesspisninger fordelt over hele byen fredag den 10. maj. Fællesspisningerne hedder FRB-EATS, og de inviterer beboere i et lokalområde til et fælles aftenmåltid. De seks fællesspisninger har hver sit madtema, der spænder fra familiemiddag med gøgl til ølgastronomi. Du kan vælge ud fra dit yndlingstema eller lokalområde. Alle er velkomne.

Her på Biblioteket Frederiksberg inviterer vi til en kulturel og kulinarisk cykeltur gennem byen, hvor vi besøger landemærker og oplever ukendte sider af Frederiksberg. På alle stop får vi lidt godt til gangen, mens vi nyder en kulturel oplevelse.

12. maj er der guidede gåture, FRB-WALKS, med forskellige temaer. Her kan du opleve Frederiksberg på nye måder, dykke ned i et specifikt fagområde samt få anekdoter og sjove historier om turens særlige emne. Temaerne er ”teaterbyen Frederiksberg”, ”arkitekturen og historien på Frederiksberg Hospital” og ”træernes dialog”.

Se programmet og planlæg allerede nu dine FRBDAGE.

Vi forventer at have det trykte program på gaden omkring 1. maj 2019. Hent det her på biblioteket, på Rådhuset og på butiksstrøgnene.