Vær med til at teste undervisningsmateriale om it-sikkerhed for seniorer

Vil du være med til at teste et helt nyt undervisningsmateriale om it-sikkerhed til borgere over 60 år? Så læs nærmere her.

Biblioteket Frederiksberg er sammen med Digitaliseringsstyrelsen lige nu ved at udvikle nyt undervisningsmateriale om it-sikkerhed, der til efteråret bliver gratis tilgængeligt for biblioteker landet over. Formålet er, at færre borgere bliver udsat for tricktyve og bliver franarret deres personlige oplysninger som fx NemID og kontooplysninger.
Vi vil gerne teste materialet, så vi sikrer, at det er forståeligt for brugerne. Derfor søger vi lige nu mænd og kvinder 60+, der har lyst til at blive undervist i første version af materialet og fortælle os, hvordan de har oplevet undervisningen.

Undervisningen foregår d. 14. august kl. 15.00-17.00 eller 17.00-19.00 på Overgaden Oven Vandet 10, 1. sal, 1415 København K. Du skal selv medbringe PC og smartphone. 
Ønsker du at deltage i undervisningen? Så skal du kontakte Lasse Frost fra konsulentbureauet /KL.7, som står for at udvikle materialet, på mail: lasse@kl7.dk eller på telefon: 2567 0547.

Til undervisningen vil der være forplejning i form af kaffe, vand og snacks.
Vi glæder os til at se jer!